Engineering

Engineering

Voldoet een standaard hijsproduct niet aan uw wensen? De engineers van Tillen gaan geen uitdaging uit de weg. Wij ontwerpen graag uw hijsinstallatie, onderdelen daarvan of een product voor bijvoorbeeld industriele toepassingen volgens uw specifieke wensen. Voor het nieuw ontwerpen van uw product wordt uiteraard gewerkt volgens een projectplan wat samen met u is afgestemd. Indien nodig ondersteunen wij u in het bepalen van de specificaties die nodig zijn om het product geschikt te maken voor uw opdracht.

Ontwerp verificatie

Ontwerp verificatie is bedoelt om uw huidige product te laten toetsen aan de geldende ontwerpregels, of indien u een product of constructie op een andere manier wilt belasten dan in de huidige toepassing. Omdat wij gebruik maken van geavanceerde software krijgt u snel een gedetailleerd inzicht in de mogelijkheden van uw bestaande product en de gevolgen van eventuele modificaties.

Certificering

Indien gewenst wordt ons ontwerp geleverd met een design appraisal of een certificate of compliance van een klassificatie bureau zoals bijvoorbeeld LLoyd's, DNV of ABS.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.