Het bedrijf

Tillen BV, in 2006 opgericht als Tillen VoF, is een initiatief van 3 creatieve werktuigkundig ontwerpers met vele jaren ervaring op het gebied van ontwerp en levering van producten bestemd voor hijsen van zware lasten en hanteren van uitrusting. Zowel voor toepassing op het land als op zee.

Doelstelling

Ons doel is het ontwerpen en leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de internationale regels en uitblinken in hun gebruiksvriendelijkheid en praktische toepasbaarheid. Een belangrijk aspect van onze ontwerp filosofie is het bewustzijn van de internationale geaccepteerde regels.    

Producten

De producten en diensten op deze pagina's zijn slechts voobeelden van hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Of u nu standaard gereedschap nodig heeft of een op maat gemaakt product, wij tillen uw toepassing graag naar een hoger niveau.